Străzi modernizate în Turceni

969

Primăria Turceni a scos la licitație serviciile de proiectare și asistență tehnică pentru modernizarea a circa 20 de kilometri de străzi din oraș. Investiția va fi finanțată integral din bugetul local.
„Obiectivul general al proiectului este crearea condițiilor optime pentru preluarea fluxurilor majore de circulație (persoane și mărfuri) ce tranzitează orașul din și către centrul județului Gorj și celelalte orașe și comune învecinate, prin racordul acestora la rețeaua națională de transport, respectiv drumurile județene DJ674 Turceni – Rovinari și DJ 673 Ionești – Turceni – Drăgotești. Serviciile aferente acestei proceduri de achiziție publică includ: elaborarea proiectului tehnic, detalii de execuție, documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor; asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și pentru participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuție avizat de către ISC; verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție și întocmire AS-built (proiect tehnic actualizat la finalul lucrărilor)”, se arată în caietul de sarcini.
Valoarea contractului se ridică la peste 760 de mii de lei, firmele interesate putând depune oferte până pe data de 5 noiembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here