Ștampilele de vot au ajuns la Prefectura Gorj

737

Ștampilele de vot și timbrele autocolante, folosite la alegerile de duminică, au ajuns la Prefectura Gorj. Toate aceste materiale vor pleca către cele peste 300 de secții de votare amenajate în județul Gorj.
„Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile de duminică. Materialele necesare procesului electoral au venit în totalitate. Pe lângă buletinele de vot au venit și ștampilele cu mențiunea «VOTAT». Avem un număr de 1.655 de ștampile, pe care colegii mei le-au ridicat de la Monetăria Statului. De la Imprimeria Națională, s-au ridicat peste 300.000 de autocolante. Sâmbătă vor fi distribuite către primari și către președinții de circumscripție în baza unui grafic bine stabilit”, a anunțat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.
În sala de vot nu vor putea fi prezenți în același timp mai mult de cinci alegători.
La intrarea în secție, fiecare votant își va introduce singur cartea de identitate în dispozitivul de monitorizare a prezenței la urne și de prevenire a votului multiplu.
Pentru a fi identificat, alegătorul va trebui să-și dea jos masca pentru câteva secunde, stând la o distanță de 1,5 metri de membrii biroului secției de votare.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here