Sportivii Clubului Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, medaliați la Campionatul Național de la Sibiu

490

Desfășurat la Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute, Campionatul Național Unificat de Karate Kyokushinkai, Kata și Kumite s-a materializat pentru sportivii gorjeni într-o salbă de medalii. Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu Jiu s-a întors acasă cu 4 locuri I, 8 locuri II și 11 locuri III.

În perioada 8-9 aprilie a avut loc Campionatul Național Unificat de Karate Kyokushinkai, Kata și Kumite, desfășurat la Sibiu. Au participat la concurs practicanți de Karate Kyokushinkai din următoarele centre naționale: București, Giurgiu, Galați, Tulcea, Buzău, Constanța, Târgu-Jiu, Zalău, Oradea, Cluj Napoca, Alba Iulia și Sibiu.
Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu s-a întors de la Sibiu cu o salbă de medalii și premii. Rezultatele obținute de aceștia la probele de kata (măiestrie) și kumite (luptă) au fost extraordinare.

„La Campionatul Național de Kata și Kumite, desfășurat la Sibiu în perioada 8-9 aprilie, clubul nostru a obținut următoarele rezultate: 4 locuri I (1 la Kata, 1 la kumite), 8 locuri II (4 la kata, 4 la kumite) și 11 locuri III (4 la kata, 7 la kumite). Rezultatele sunt foarte bune. Mulțumesc părinților pentru susținere și implicare. Felicitări organizatorilor, pentru desfășurarea impecabilă a Campionatului Național!”, a declarat Sempai Dorin Dumitru.
CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a dovedit încă o dată că se pot obţine rezultate deosebite dacă există ambiţie şi pasiune pentru artele marţiale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here