Spitalul Turceni, încă mai caută un psihiatru

211

nebuni turceniNici la ultima etapă a redistribuirii personalului medical din unităţile sanitare reprofilate nu a venit nici un medic psihiatru la Spitalul Orăşenesc Turceni. Directoarea acestuia spune că va face toate demersurile necesare angajării unui asemenea specialist.

Spitalul Orăşenesc Turceni are nevoie de un medic psihiatru de mai mult timp. Înainte de fenomenul redistribuirii personalului medical din unităţile sanitare reprofilate, conducerea Spitalului Turceni scosese la concurs postul de medic psihiatru. Procedura de angajare a fost însă blocată de problema reprofilării anumitor spitale şi, implicit, redistribuirea cadrelor medicale din acestea. Pe toată această perioadă, s-a sperat că va veni vreun medic psihiatru şi la Turceni. Totuşi, „redistribuirea s-a încheiat şi postul a rămas neocupat”, confirmă Mihaela Ceană, directoarea Spitalului Orăşenesc Turceni.

Procedura de angajare, demarată din nou

Chiar dacă nici un psihiatru nu a optat pentru Turceni, managerul acestei unităţi a continuat să facă tot ce se poate pentru a reuşi angajarea unui specialist la Psihiatrie. „AM dat anunţul de angajare şi acum aşteptăm să apară în „Viaţa medicală”. Apoi procedura de angajare se va desfăşura conform legislaţiei în vigoare”, susţine Mihaela Ceană, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Dat fiind specificul Psihiatriei de la Turceni, dar şi luând în considerare cazurile tratate acolo, angajarea unui nou medic psihiatru este absolut necesară. Managerul unităţii sanitare spune că acolo este mare nevoie de încă un medic psihiatru şi că va face tot ceea ce este omeneşte posibil pentru angajarea unui specialist.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here