Spitalul Turceni angajează pediatru

318

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni nu a renunţat la ideea de completare a echipei de cadre medicale a unităţii. În următoarea perioadă va fi organizat concursul pentru ocuparea unui post de pediatru.

Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. De-a lungul timpului, unitatea a beneficiat de investiţii importante, fapt ce a făcut ca la ora actuală condiţiile hoteliere să se ridice la nivelul standardelor actuale din domeniu.
Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni a făcut demersuri pentru angajarea unui pediatru. „Organizăm concurs pentru ocuparea unui post de pediatru. Noi avem nevoie de un specialist la Pediatrie, adresabilitatea fiind destul de mare. Urmează să se publice anunţul în revista de specialitate”, a confirmat managerul Haţegan.
Reamintim faptul că, în cursul acestui an, echipei de cadre medicale de la Turceni i s-au alăturat doi medici specialişti, respectiv un psihiatru şi un ginecolog. De asemenea, se vor angaja medici şi pentru Compartimentul Primiri – Urgenţe.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here