Spitalul Cărbuneşti, restanţier la achitarea facturilor către Aparegio

167

spitalul carbunestiAparegio Gorj, societatea care asigură alimentarea cu apă potabilă şi servicii de canalizare în municipiile Târgu-Jiu, Motru, precum şi în oraşele Bumbeşti-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti, nu mai are mari probleme cu recuperarea datoriilor spitalelor din aceste localităţi.

Conform Eleonorei Orzan, director economic al SC Aparegio Gorj, la ora actuală singurul spital din localităţile mai sus menţionate care figurează cu datorii este cel din Târgu-Cărbuneşti. „Unitatea nu şi-a plătit factura pe luna ianuarie, iar cea pe februarie trebuie achitată până la finele acestei luni deci nu o putem considera datorie”, a declarat Eleonora Orzan.

Datoria unităţii spitaliceşti de la Târgu-Cărbuneşti pentru luna ianuarie a.c. este în valoare de 7.256 de lei. Directorul economic al SC Aparegio Gorj, spune că spitalele din Motru, Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu au de achitat doar facturile din luna februarie, cea mai mare sumă de plătit fiind factura Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, a cărei valoare este de peste 80.000 de lei.

„Chiar dacă este criză şi datoriile spitalelor sunt multe, cei din conducerea acestora încearcă să fie aproape la zi cu plata facturilor.

Am încercat să nu se creeze probleme grave şi, pe cale amiabilă, să ne înţelegem, iar metoda la care apelăm cel mai adesea pentru a le reaminti să-şi plătească datoriile către noi este telefonul”, a mai spus Elena Orzan, director economic al SC Aparegio Gorj.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here