Speriați de probele sportive, s-au retras din concurs. Șase candidați pe un loc de ajutor de șef de post

13648

Peste 60 de candidați s-au înscris la concursul ce va fi organizat în septembrie pentru ocuparea funcțiilor de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, în cinci comune din județ.
Probele sportive i-au speriat pe mulți dintre candidați, care au renunțat să se mai prezinte vineri, 12 august, la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.
Așa se face că din cei 64 de înscriși la concurs, cărora le-au fost validate dosarele, 23 nu s-au mai prezentat la proba sportivă organizată la centrul de examinare de la Slatina, iar 12 nu au reușit să treacă de acest test.
În final, doar 29 de candidați au mai rămas în cursa pentru ocuparea celor cinci posturi de polițist cu încadrare din sursă externă.
Proba scrisă a fost programată pentru data de 3 septembrie.
Ea va consta într-un test scris, de tip grilă, elaborat de către comisia centrală de concurs din cadrul Poliției Române. Durata de rezolvare a testului este de trei ore. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 pentru a promova proba.
Eventualele situații de egalitate la proba scrisă vor fi soluționate prin susținerea unui interviu de departajare, anunță IPJ Gorj.
Numirea pe post a candidaților declarați „admis” se va realiza în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.
Posturile de ajutor de șef de post sunt vacante în comunele Alimpești, Crușeț, Padeș, Slivilești și Văgiulești.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here