Soţ şi soţie, răniţi într-un accident la Dănciuleşti

290

Doi soţi din Dănciuleşti au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu tractorul în albia unui pârâu. Din primele cercetări, se pare că, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi, marţi, prin apelul 112 de către un tânăr de 18 ani, din comuna Dănciuleşti, cu privire la faptul că, pe un drum sătesc din localitate a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că un bărbat de 39 ani, din localitatea Dănciuleşti, în timp ce conducea tractorul proprietate personală ce tracta un trepied pe o axă confecţionat artizanal, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat în coliziune cu un cap de pod pe partea stângă în direcţia deplasare, răsturnându-se în albia pârâului Vărsătură.
În urma impactului, conducătorul tractorului şi soţia sa de 30 ani au suferit leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here