Şoferi gorjeni, sancţionaţi cu dosare penale

210

Mai mulţi gorjeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi încălcând legislaţia rutieră. Doi dintre şoferi nu aveau permis de conducere iar cel de-al treilea a fost prins la volanul unui autoturism neînmatriculat.

În cursul zilei de 23 octombrie 2012, în jurul orelor 17:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 19 ani din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. “Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat de G.N., de 30 ani, posesorul autoturismului, deşi acesta cunoştea faptul că acesta nu deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosarul penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a anunţat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Tot cu dosar penal s-a ales şi un alt localnic din Mătăsari, un bărbat în vârstă de 41 de ani, prins în timp ce conducea pe DJ 673A – Mătăsari un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate.

Adolescent de 15 ani, prins la volan
În vizorul oamenilor legii a intrat şi un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, depistat de poliţiştii din Novaci în timp ce conducea un autoturism pe DC 21 Bengeşti Ciocadia, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here