Sfârșit cumplit pentru un tânăr din Brănești! A murit după ce a plonjat cu mașina în Gilort

590

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Brănești, și-a pierdut ieri viața, în urma unui grav accident de circulație. Șoferul se pregătea să meargă în străinătate. Acesta a plecat de dimineață cu tatăl său în autogara din Filiași, iar când a ajuns acolo a constatat că a uitat acasă biletul pentru călătoria cu autocarul.accident (1)

Bărbatul intenționa să meargă la muncă, în Olanda și i-a spus tatălui său să îl aștepte în autogară, până când se întoarce în comuna Brănești, să ia biletul. Pe DE 79, în satul Capu Dealului, la câțiva kilometri de casă, Cosmin Puzdrea a pierdut controlul asupra direcției de mers și a plonjat cu mașina în râul Gilort. La fața locului a fost trimisă și o autospecială de lucru cu apă și spumă, prevăzută și cu echipament de descarcerare. Medicii de la Ambulanță nu au mai putut însă decât să constate decesul.accident (3)
”Un tânăr de 28 de ani, în timp ce se deplasa dinspre Filiași către comuna Brănești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu capul podului aflat peste râul Gilort, a ieșit în afara părții carosabile, a intrat în coliziune cu un copac și s-a oprit în râul Gilort. În urma impactulului, conducătorul auto a decedat. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Gorj.
Cosmin Puzdrea îl rugase pe tatăl său să-l ducă la autogară, cu autoturismul Renault Megane. Acum, bărbatul va fi nevoit să-și conducă fiul pe ultimul drum.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here