Sentință amânată în dosarul ”Sex cu polițiști”

453

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au amânat, ieri, din nou, sentința în dosarul supranumit ”Sex cu polițiști”. Instanța a decis ca pronunțarea să fie făcută pe 6 aprilie. În total, patru persoane au fost trimise în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Unul dintre suspecți este acuzat și că ar fi șantajat un polițist de la Rutieră cu un film porno ca să nu aibă probleme în trafic. Implicat în acest caz a fost și un agent care le-ar fi pus casa la dispoziție pentru partidele de amor. proxenet 2Principala suspiciune este că inculpații ar fi exploatat sexual, chiar și în Austria, Italia, Germania şi Anglia, mai multe tinere. Anchetatorii au stabilit că prin această metodă ar fi obținut peste 150.000 euro, iar printre clienți s-ar fi numărat și oameni ai legii. Interceptările din dosarul în care unul dintre inculpați, Bogdan Șalapa, este judecat pentru comiterea infracţiunilor de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, a scos la iveală faptul că se lăuda prietenilor săi că este dus acasă de un agent cu mașina de poliție.
Tânărul se lăuda cu persoanele influente pe care le cunoaște în alte convorbiri telefonice: ”N. – Mă luai şi pe mine de acasă?
Ş.- Nu am cum acum că şi eu mă duc acum cu maşina de poliţie, mă duce un prieten de al meu.
N. – Hăăă? Ş. – Cu girofaru, nino, nino. (…) Ş. – Îl sunai pe ăsta că-i şi vecin cu mine, e garcioi, ştii ?”. Şalapa a deschis în anul 2013 și un club de noapte chiar în faţa sediului Direcţiei Finanţelor Publice.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here