Seminar pentru femeile social-democrate, în weekend, la Govora! Deputatul Elvira Șarapatin a condus delegația OFSD Gorj

1109

•Președintele OFSD Gorj, Elvira Șarapatin, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, și Manuela Catrina, președintele OFSD București, printre invitații de seamă de la seminarul găzduit de OFSD Vâlcea. Deputatul Daniela Oteșanu, președintele OFSD Vâlcea, felicitată pentru acțiunea regională de la Govora.

Pregătirea alegerilor europarlamentare, susținerea candidaților PSD pentru alegerile din luna mai, importanța femeilor la acest scrutin și promovarea femeilor în PSD, făcută de către actuala conducere a organizației centrale, mai exact de către Liviu Dragnea, și plusurile Guvernării Dăncilă au fost temele abordate la acest seminar, organizat, la finalul săptămânii trecute, de femeile social democrate din Vîlcea.
Evenimentul a avut loc în Băile Govora la Hotel Palace, o serie de lidere de femei onorând invitația la acest seminar. Elvira Șarapatin, deputat PSD de Gorj, a condus o delegație a OFSD Gorj, la acest eveniment politic, parlamentarul vorbindu-le colegelor de partid despre activitatea primului ministru, despre importanța femeilor în politica europeană și națională, despre voturile pe care le aduc femeile, dar și despre tratarea cu seriozitate a campaniei care bate la ușă, dar și a precampaniei.

Din delegația OFSD Gorj au făcut parte doamnele președinte ale organizațiilor PSD și OFSD din județul nostru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here