SANITAS implementează proiectul „Şanse egale pentru acces în carieră”

432

Federaţia SANITAS din România, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu o societate comercială şi Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, implementează proiectul Şanse egale pentru acces în carieră POSDRU/6.3/S/132140, începând cu data de  06.05.2014. Durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

Obiectivul general al proiectului „Şanse egale pentru acces în carieră” îl constituie promovarea respectării principiului egalităţii de şanse şi de gen, a tratamentului şi a accesului egal pe piaţa muncii, prin acţiuni de conştientizare, informare, dezvoltare şi furnizare de programe de calificare/recalificare, specializare/ perfecţionare pentru 1500 de femei, în vederea integrării/ reintegrării şi menţinerii pe piaţa muncii. Dintre acestea, 900 de femei vor participa la cursurile de calificare/ recalificare şi 600 de femei vor participa la programe de formare specifice adresate femeilor din sistemul sănătăţii.

1.500 de persoane, grup ţintă
Potrivit reprezentanţilor SANITAS, grupul ţintă de 1500 de persoane va fi recrutat din regiunile: Nord Vest, Vest, Centru, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia si Nord Est. Conferinţele de lansare a proiectului vor avea loc în cele  6 regiuni principale de implementare, după un program bine stabilit. La Târgu-Jiu, conferinţa va avea loc pe data de 10 iulie, la un hotel din municipiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here