Rușeț, chemat să umple golul din ALDE Gorj

335

Ion Rușeț, directorul Departamentului Administrativ și Servicii a Complexului Energetic Oltenia, este curtat de către senatorul Dian Popescu ca să intre în ALDE Gorj. Dian i-ar fi făcut o ofertă fostului lider sindical, ex-președinte al PDL Gorj, punându-i pe tavă și funcția de secretar general al organizației. Rușeț nu a declarat, ieri, că ar fi negociat cu Dian Popescu, deși senatorul s-a lăudat deja cu negocierea făcută cu fostul deputat. “Este și domnul Ion Rușeț. Eu am stat de vorbă cu dânsul și mi-aș dori să vină alături de ALDE”, a declarat, ieri, Dian Popescu.
În spațiul public s-a aruncat și informația că fostul pesedist Gheorghe Pecingină s-ar fi alăturat ALDE Gorj ca și vicepreședinte, dar și faptul că acesta ar părăsi partidul dacă Rușeț s-ar alătura acestei formațiuni politice. Acest lucru nu a fost însă nici confirmat și nici infirmat de către Pecingină.
Se cunoaște că ALDE Gorj a rămas fără o serie importantă de membri, cei din fosta conducere urmând să-și găsească loc fie la PNL, fie la PSD. În acest context, s-a vehiculat că Radu Angheloiu ar fi ales deja PSD Gorj, partid în care ar urma să activeze în perioada imediat următoare.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here