Roibu, lider al seniorilor PSD Gorj

256

Organizația Județeană a Pensionarilor Seniori PSD Gorj și-a ales la sfârșitul săptămânii trecute liderii. Conferința a avut loc la Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu”, iar invitați au fost Gheorghe Milosteanu, secretar executiv PSD Gorj și Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, care au mulțumit celor prezenți pentru efortul depus în cadrul partidului, mai ales în perioada campaniilor electorale. În sală au mai fost prezenți și 120 de pensionari.

La debutul acestor lucrări s-a prezentat raportul activității organizației în ultimii doi ani, s-a stabilit calendarul pentru 2016, după care s-a trecut la alegeri. Petrișor Roibu a fost reales președinte al Organizației Județene a Pensionarilor Seniori PSD Gorj cu unanimitate de voturi. Tot atunci, s-a stabilit Biroul Județean pentru următorii doi ani compus, pe lângă președinte, din: doi vicepreședinți, un secretar și nouă membri, întreaga organizație județeană având 1500 de membri și aproximativ 3000 de simpatizanți.
“Organizația Județeană a Pensionarilor Seniori PSD Gorj este în continuă dezvoltare. Până în primăvara anului viitor se vor înființa organziatii în tot judetul, iar scopul nostru comun este acela de a câștiga alegerile din 2016. Mulțumesc celor doi reprezentanți ai organizațiilor municipale și județene pentru cuvintele adresate și îi asigur de tot sprijinul pensionarilor, astfel încât echipa pe care o formăm să fie una câștigătoare.”, a declarat Petrișor Roibu, președinte OPSD Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here