Reţeta săptămânii – Prăjitură cu ciocolată și cafea

646

Ingrediente:
-o cană de unt topit
-două căni de zahăr
-o treime de cană de cafea instant
-patru ouă
-o cană și jumătate de făină
-o cană de cacao
-un vârf de linguriță de sare

Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius. Se folosește un mixer de mână pentru a bate untul cu zahărul până capătă o textură cremoasă. Se adaugă cafeaua instant și se amestecă până se obține un amestec omogen. Se adaugă ouăle și se amestecă bine. Se adaugă făina, cacaua și sarea și se amestecă până la încorporarea uniformă a ingredientelor. Se tapetează un vas cu hârtie de copt și se toarnă în el compoziția. Se pune vasul la cuptor pentru 30 de minute. Prăjitura este gata când trece testul scobitorii.
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here