“Recomandă UCB prietenilor!” – Cină romantică, pentru promovarea universității

294

Liga Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu s-a gândit la un mod inedit de a promova universitatea. Astfel, a fost organizat concursul “Recomandă UCB prietenilor!”. Câștigătorul va obține o cină pentru două persoane, la un restaurant din Târgu-Jiu, pe 24 februarie, de Dragobete.

Conducerea Ligii Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu a inițiat un concurs pe facebook.
Pentru a câștiga o cină pentru două persoane la Restaurantul Ambasador, pe data de 24 februarie 2016 (locul I), dar si alte premii (locurile II și III) este necesar să fie urmați paşii: Pasul 1: LIKE și Share paginilor: Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu (www.facebook.com/ucbtgjiu/) și Liga Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu (www.facebook.com/lsucbpage/). Pasul 2: Până pe 20 februarie, trimite-ne un mesaj din care să reiasă numărul prietenilor tăi de pe Facebook care au dat LIKE paginii UCB.
Vor câștiga primele 3 persoane cu cei mai mulți prieteni care au dat LIKE paginii UCB, premiul I constând într-o cină pentru două persoane la Restaurantul AMBASADOR, pe data de 24 februarie 2016.
Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 22.02.2016.
Concursul “Recomandă UCB prietenilor!” este organizat de Liga Studentilor din Universitatea “Constantin Brâncuși” din Targu-Jiu cu sprijinul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și se desfășoară în perioada 26 ianuarie – 20 februarie 2016.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here