Răuț, prieten cu fostul șef al CEO până la contractul de protecție, ,,Ciurel se ocupa de protejarea intereselor clientelare”

342

Ion Răuț, salariat al Complexului Energetic Oltenia și momentan fără o funcție de conducere aici, este singurul dintre cei care au fost considerați o lungă perioadă de timp drept apropiații fostului manager al CEO, Laurențiu Ciurel, care nu a beneficiat însă de clauze speciale în contractul individual de muncă. Uimitor este că la momentul trasării ,,protecțiilor” pentru apropiați, Ciurel fotografia în amicul lui Răuț, relațiile stricându-se, oficial, abia la jumătatea anului trecut, pe timpul licitației cu paza din companie. Contactat telefonic, Răuț, aflat în concediu medical la o stațiune din țară, a menționat că, a aflat abia acum, cu surprindere, despre metoda patentată de Ciurel, care i s-a confirmat și lui, contractele cu clauze speciale existând cu adevărat la CEO.
,,Eu nu am beneficiat de o astfel de modalitate de protecție. Nu mi s-a propus de către Laurențiu Ciurel o astfel de ofertă, iar dacă mi s-ar fi propus vă spun sigur că eu au aș fi refuzat. Asta deoarece consider metoda drept una total neserioasă. Odată descoperit acest lucru se vede destul de clar că eu, în timp ce mă ocupam cu protejarea patrimoniului societății, Ciurel se ocupa de protejarea intereselor clientelei lui politice ori personale”, a declarat, ieri, Ion Răuț.

Mașina de spălat rufe a CEO
,,O parte dintre beneficiarii acestor contracte cu clauze am aflat și eu că au renunțat, între timp, la ele, dar nu se cunoaște încă adevărata amploare a fenomenului. Se aude că au avut 18 astfel de contracte, dar bănuiesc că sunt mult mai mulți privilegiați în cauză, iar eu sunt chiar curios ce ar fi putut să primească respectivii în momentul în care au renunțat la măsura de protecție. Vedem cu toții că Ciurel a folosit CEO ca pe o mașină de spălat rufe murdare pe care sper ca Laurențiu Ciobotărică nu o va folosi, în continuare, pentru a spăla alte rufe murdare”, a conchis Răuț.
Contractele în cauză nu trebuie înregistrate în REVISAL, motiv pentru care o parte dintre beneficiarii din CEO le pot ține încă acasă. Aceste contracte sunt însă ușor demolabile însă în justiție!
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. Vai de noi cel mai cinstit om, nu ti este rusine ma tu care ai nenorocit multi oameni pai tu nu vorbesti de drepturile tale eu daca eram in locul tau nici nu mai scoteam capul in lume nemernic ce esti

  2. Nu l au scos la pensie pe ast securist?!
    Are cineva interese sa l foloseasca,sa mai faca vreun dosar,desi ar trebui sa i faca si lui pentru banii luati ilegal in ultimii 10 ani pe functii obtinute prin santaj,fara a face nimica ,decit a trage sfori,reclamatii,si intetese personale,de asi face casa fara bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here