Prunariu şi Pecingină, cu adeziuni la PSD

315

Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină, foştii preşedinţi ai organizaţiei judeţene şi a celei municipale a PPDD Gorj, au bătut palma cu social-democraţii urmând să parafeze prin semnarea adeziunilor, zilele următoare, trecerea lor la Partidul Social Democrat.

Cei doi, dar şi echipa care îi însoţeşte, toţi demisionari din PPDD, au acceptat să activeze în PSD fără funcţii politice sau de altă natură, toţi punându-se la dispoziţia partidului pentru campania electorală pentru parlamentare. Aceştia vor activa în sprijinul lui Victor Ponta dar şi a altor candidaţi care se vor lupta în judeţ pentru un fotoliu de deputat sau senator.
Noii veniţi în PSD au făcut impresie bună liderilor acestei organizaţii, care au apreciat caracterul foştilor membrii PPDD. Noii veniţi vor fi prezentaţi oficial în barca PSD la o conferinţă de presă ce va avea loc săptămâna viitoare.
Prunariu şi Pecingină au demisionat din PPDD Gorj, deşi unul era ales local iar altul ales judeţean, urmare a neînţelegerilor create de noua conducere interimară a filialei şi de jocurile făcute prin spatele lor, la acea vreme, de către Ionel Manţog.
Anamaria Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here