Programele candidatului PSD, la Novaci şi Polovragi

441

Staff-ul Alianței Electorale PSD – UNPR- PC s-a deplasat duminică în localitățile Novaci și Polovragi, unde s-au desfășurat acțiuni de campanie și de susținere a candidatului Victor Ponta.
00449.MTS.Still001Deputatul PSD Mihai Weber, vicepreședintele PSD Ciprian Florescu, vicepreședintele PSD Andrei Maioreanu, secretarul general Gheorghe Milosteanu, consilierul județean Gheorghe Porumbel, primarul comunei Polovragi, Ștefan Făsuescu, consilierii locali din Novaci și Polovragi au stat de vorbă cu oamenii și le-au prezentat proiectele pe care Victor Ponta le are pentru toți românii.
00502.MTS.Still001Oamenii și-au arătat sprijinul față de candidatul Alianței și încrederea că proiectele pe care le are Victor Ponta vor fi puse in aplicare.
Micii producători din cele două zone au spus că este pentru prima dată, după guvernarea PD-L, când au primit subvenția la timp.
Totodată, pensionarii s-au arătat încântați că în perioada următoare se pregătește o majorare cu 5% a veniturilor lor.
00489.MTS.Still001“Am avut două acțiuni electorale, în orașul Novaci, în piață și centrul orașului, dar și în comuna Polovragi. Am fost foarte bine întâmpinați, oamenii au început să simtă efectele guvernării Ponta, au încredere pentru ceea ce înseamnă liderul Ponta și își doresc ca acesta să ajungă Președintele României. Și-au dat seama că Victor Ponta este singurul om care a dovedit respect pentru toți românii, pentru toate categoriile de români și este Președintele pe care și-l doresc toți românii.”, a declarat Mihai Weber, deputat PSD.
00478.MTS.Still001Gorjenii sunt așteptați pe 2 noiembrie 2014 la urne. Pentru o Românie Puternică și Unită, votați poziția nr. 4 pe buletinul de vot! Votați Victor Ponta, Președinte!
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here