Program încărcat la Zilele Municipiului Târgu-Jiu

332

Municipalitatea a pregătit un program special pentru ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Târgu-Jiu. De astăzi până duminică, târgujienii vor avea parte de diverse activităţi cultural artistice şi recreative. Între timp, petrecăreţii care doresc să savureze tradiţionalii mici şi o bere rece sunt aşteptaţi pe Insuliţă, acolo unde, de altfel, se vor desfăşura şi spectacolele de folclor şi cele de muzică uşoară.

Piese de teatru, lansări de carte, concerte de muzică uşoară sau populară, dar şi diverse întreceri sportive sunt pregătite de autorităţi pentru a marca aşa cum se cuvine o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu. Campionatul de streetball are loc în această seară, începând cu ora 20:00, la amfiteatrul din zona centrală. La ora 21.00, în Piaţa Prefecturii, va avea loc o reprezentaţie Teatrului “Masca”.

Trei zile cu muzică şi voie bună
insulita2Vineri seara distracţia se mută pe Insuliţă, acolo unde, începând cu ora 19:00, se va desfăşura un spectacol folcloric oferit de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu, urmat, la ora 21:30, de un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi invitaţii săi.
Gorjenii vor avea parte, vineri şi sâmbătă de la orele 23:00, de Nopţi albe la Târgu-Jiu: noaptea porţilor deschise la: muzee, spaţii comerciale, Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”şi Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
Sâmbătă seara, la 21:00, Anya va susţine un recital în Piaţa Prefecturii. Duminică, 25 mai 2014, începând cu ora 21:00, pe Insuliţă se va desfăşura un spectacol susţinut de Sore, Deep Central şi Mandinga, manifestările ocazionate de Zilele Municipiului Târgu-Jiu încheindu-se cu un foc de artificii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here