Program în avans de Ziua Internaţională a Copilului

361

Un program special destinat Zilei Internaţionale a Copilului ce va fi sărbătorită luni, 1 iunie, va fi organizat în avans de către Primăria Municipiului Târgu-Jiu. Astfel, mâine, 29 mai, copiii au planificate activităţi în centrul municipiului, unde va fi amenajată o alee a animatorilor ce va cuprinde diverse standuri menite a oferi ore bune de divertisment celor mici: Stand “Micile Talente” cu planşe de desenat şi colorat, Stand “Face painting”, Stand Poliţia Română, Stand “Sfaturi practice pentru mămici”, Stand caricatură, Centru de prim-ajutor şi donaţii, Stand de magie.
1 iunie (1)Activităţile fizice vor debuta, de la ora 10.00, în Piaţa Prefecturii, unde Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj va organiza un concurs de biciclete, iar o jumătate de oră mai târziu, în zona Amfiteatrului, Teatrul de păpuşi Pinocchio va prezenta piesa “Poveşti din pădure”. De asemenea, de la orele 11.30, elevii de la Palatul Copiilor vor organiza un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.
1 iunie (2)Programele destinate celor mici vor continua, de la orele 16.00, când Poliţia Jandarmeria, Poliţia Locală, echipa Salvamont Gorj şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor oferi o demonstraţie de tehnică şi echipamente din dotarea fiecărei unităţi în parte. Totodată, de la ora 17.00, în zona Amfiteatrului, Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu va prezenta un spectacol.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here