Program de internship @ Guvernul Romaniei

197

Guvernul României a lansat, la initiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua ediție a Programului de Internship la nivelul administrației publice centrale.

Ca și în cazul ediției precedente, pe parcursul a două luni (15 iulie-15 septembrie), candidații selectați vor participa la activitățile desfășurate la Cancelaria Prim-Ministrului și la Secretariatul General al Guvernului, reaminteste Ministerul Economiei. O noutate a acestui an o reprezintă extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta studenții și tinerii absolvenți pot opta pentru peste 170 de poziții de stagiar disponibile.

Candidații trebuie să întrunească următoarele condiții generale: să dețină cetățenia română; să aibă cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); să fie studenți ori tineri absolvenți ai programelor universitare de licență; să cunoască bine cel puțin o limbă străină de circulație internațională; să aibă cunoștințe de bază în domeniul IT. Acestora li se adaugă condițiile specifice descrise de fiecare minister și department, se mentioneaza intr-un comunicat postat pe pagina de Internet a Ministerului Economiei.

Candidaturile vor fi depuse exclusiv online, termenul limită pentru depunerea acestora fiind 31 mai. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina oficială a Programului de Internship http://internship.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here