Profesor de la Universitatea din Lisabona, în faţa studenţilor UCB

459

În săptămâna 04 – 08 mai 2015, profesorul Filipe Carrera – cadru didactic la Universitatea din Lisabona, Portugalia, susţine la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu cursurile “The Art of Networking – Be a Best Performer” şi “Digital Marketing”. Conducerea UCB apreciază prezenţa profesorului Carrera la Târgu-Jiu şi speră să fie un exemplu şi pentru alte cadre didactice din străinătate.

Cursurile susţinute de profesorul Filipe Carrera la UCB sunt organizate în cadrul proiectului cu titlul „Asigurarea competenţelor corespunzătoare cerinţelor pieţei muncii prin programe de studii de excelenţă cu dimensiune internaţională”, cod contract POSDRU/156/1.2/G/134518, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. „Ne bucurăm că îl avem oaspete pe domnul profesor Felipe Carrera de la Universitatea din Lisabona, Portugalia. Sperăm să deschidem, cu această ocazie, posibilitatea aducerii şi a altor profesori din străinătate”, a menţionat Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Filipe Carrera susţine, în perioada 4-8 mai, la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu cursurile “The Art of Networking – Be a Best Performer” şi “Digital Marketing”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here