Priporeanu se vede în locul lui Popescu la DADR Gorj

173

La conferinţa de presă săptămânală, organizată în cadrul Prefecturii Gorj, au fost prezenţi joi mai mulţi şefi de instituţii printre care şi Valentin Priporeanu, şef serviciu în cadrul DADR Gorj. Priporeanu i-a luat astfel locul, cel puţin în faţa ziariştilor, lui Ion Popescu directorul Direcţiei Agricole Gorj, fapt care a stârnit o serie de noi speculaţii în rândul jurnaliştilor.

Priporeanu le-a spus ziariştilor că se simte pregătit să conducă dadr Gorj deoarece are o vechime de 17 ani în acest domeniu, lucrând la Direcţia Agricolă din anul 1996. Acesta a mai afirmat că nu a avut însă niciun fel de discuţie cu Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj, sau cu Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, în legătură cu posibilitatea de a fi pus în funcţia de director al Direcţiei Agricole. Răspunsul său a fost destul de timid, prefectul Claudiu Teodorescu sărindu-i în apărare.
„E normal ca orice angajat al oricărei instituţii să îşi dorească să coordoneze o instituţie pentru că unul dintre obiectivele de management al tuturor directorilor şi al instituţiilor Prefecturii este aceea de a oferi posibilitatea angajatului, funcţionar public să creioneze şi să îşi creeze o carieră. Cred că punctul culminant al cariere este acela de a ajunge managerul acelei instituţii”, a precizat Teodorescu, prefectul judeţului.
Numele lui Priporeanu, scos acum în faţă la o conferinţă de presă, a fost vehiculat de câteva săptămâni, cel în cauză fiind văzut drept înlocuitor al directorului, Ion Popescu, pus în funcţie cu acordul PDL.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here