Prinşi în „năvodul” poliţiştilor

172

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, miercuri, de către un bărbat de 21 ani, conducător auto în cadrul unei societăţi comerciale din comuna Plopşoru, despre faptul că bărbaţi necunoscuţi i-au sustras de pe un autotractor, parcat pe strada Barajelor, un acumulator auto, în valoare de 3.000 lei, iar ulterior au plecat de la faţa locului cu un autoturism.

Având în vedere aspectele sesizate, imediat a fost instituită acţiunea „Năvodul”. După câteva minute de la sesizare, autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost oprit în trafic, de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Băleşti. În autoturism au fost identificaţi doi bărbaţi de 25 respectiv 43 ani, ambii din comuna Teleşti. De asemenea, tot cu această ocazie, poliţiştii au găsit în autovehicul şi acumulatorul sustras. Poliţiştii au restituit acumulatorul părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi bărbaţi din Teleşti fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Dosar penal, pentru furt de biciclete

În dimineaţa zilei de joi, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, au depistat un bărbat de 29 ani, din Târgu-Jiu, care se deplasa pe strada Lt. col. Dumitru Petrescu, cu o bicicletă. Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul, împreună cu un alt târgujian, de 30 ani, depistat şi acesta la scurt timp de către poliţişti, folosind chei potrivite, au pătruns în boxa unui bloc din strada Lujerului, iar de aici, au sustras fiecare, câte o bicicletă. Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au identificat cele două părţi vătămate, cărora le-au restituit bicicletele evaluate la suma de 1.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here