Primarul Corbeanu: „Voi candida, am proiecte importante de finalizat!”

280

Gheorghe Corbeanu●Gheorghe Corbeanu, edilul comunei Godineşti îşi doreşte încă un mandat de primar, deoarece are proiecte importante de finalizat. La ora actuală, principala preocupare a sa este infrastructura localităţii pe care o păstoreşte.

Pentru Gheorghe Corbeanu realităţile din comuna Godineşti sunt foarte bine cunoscute. El se află în Primărie din anul 2000, mai întâi ca viceprimar, după care au urmat două mandate de primar.

Foarte iubit de cetăţenii din Godineşti, Corbeanu se gândeşte să răsplătească respectul pe care ei îl au pentru edil, realizând condiţii cât mai bune pentru toţi locuitorii acestei localităţi.

Infrastructura, prioritară la Godineşti

În această perioadă, una dintre principalele preocupări ale edilului Gheorghe Corbeanu este infrastructura comunei Godineşti. „Drumurile sunt foarte importante pentru mine. În acest sens, avem modernizarea Drumului Sătesc 1 Godineşti, care face legătura între DJ 672 şi Biserica din Grind. Am încercat de mai multe ori să facem rost de fonduri pentru modernizarea acestui tronson şi nu am reuşit, de aceea acum îl vom moderniza din fondurile bugetului local”, explică Gheorghe Corbeanu, primarul comunei Godineşti. Potrivit edilului, această lucrare va fi finalizată până la începutul lunii august, când, în această zonă, se desfăşoară Bâlciul Anual şi Festivalul Tineretului. Investiţia se ridică la 5 miliarde de lei vechi şi va fi asfaltat un kilometru de drum. În plus, primarul din Godineşti face demersuri pentru a obţine finanţare de la Ministerul Dezvoltării tot pentru drumuri. „Am depus proiect pentru drumuri, pe programul Ministerului Dezvoltării. Am trecut deja de prima fază şi cred că în august, la reanalizare, vom intra şi noi”, confirmă Gheorghe Corbeanu.

Un nou mandat, pentru finalizarea proiectelor

Întrebat dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar, Gheorghe Corbeanu a răspuns fără ezitare: „De candidat voi candida, pentru că am proiecte importante de finalizat. În această perioadă, în condiţiile în care nu se ştie exact ce va fi cu regionalizarea, ne aflăm într-o situaţie mai delicată. Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai dificilă, eu voi candida şi pentru cel de-al treilea mandat de primar”. Până în prezent, Corbeanu se poate mândri cu proiectele realizate în comuna Godineşti, mai ales că totul s-a făcut prin eforturile sale, parlamentarii făcându-şi simţită prezenţa în această localitate numai în perioada campaniei, după care s-a mai auzit de ei doar atunci când i-a căutat primarul.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here