Primarii, scoşi la curăţenia de primăvară de către şeful judeţului

346

Începând cu data de 15 martie, primarii din judeţ vor fi nevoiţi să se apuce de curăţenia de primăvară. Şeful judeţului le-a transmis acest lucru administraţiile publice locale de pe raza judeţului, precum şi un program cu activităţile pe care le vor desfăşura în cadrul Lunii Curăţeniei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu a dat startul Lunii Curăţeniei în rândul primarilor gorjeni, ce va începe pe 15 martie. Ion Călinoiu le-a transmis, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferinţe de presă, şefilor administraţiilor teritoriale de pe raza judeţului, să schimbe rapid în bine aspectul fiecărei localităţi. “Începând cu data de 15 martie potrivit obiceiului, obligaţiilor pe care le are administraţia de a începe „Curăţenia Generală de Primăvară”, încât, localităţile şi judeţul să fie într-o atmosferă de lucru sănătoasă. Vom avea un program prin care să se schimbe rapid în bine aspectul fiecărei localităţi”, a precizat Ion Călinoiu.
Dacă până în acest an se organiza concurs, pentru a se afla care este cea mai curată localitate a judeţului, în prezent acest gen de concurs nu se va mai organiza, deoarece potrivit lui Călinoiu edilii au înţeles că a face ordine şi curăţenie în comună este o responsabilitate şi nu au nevoie de motivaţie financiară.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here