Premii pentru micii artişti de la femeile social democrate din municipiu

544

Sub denumirea “Brâncuşi, etern model” s-a desfăşurat, joi după amiază, în incinta Şcolii Populare de Artă (ŞPA) Târgu-Jiu o manifestare artistică, prilejuită de aniversarea naşterii marelui sculptor. S-a prezentat cu această ocazie o expoziţie de pictură a elevilor de la ŞPA Târgu-Jiu, o expoziţie de sculptură a elevilor de la Palatul copiilor Târgu-Jiu, precum şi un recital de muzică şi poezie. La final, organizaţia municipală de femei a PSD în colaborare cu celelalte două instituţii mai sus menţionate au premiat lucrările expuse. La manifestare a participat şi Viorel Gârbaciu, directorul ŞPA Târgu-Jiu care a considerat evenimentul drept “cel mai sincer” dintre manifestările dedicate lui Constantin Brâncuşi.

DSC_0026Organizaţia Municipală de Femei a PSD Târgu-Jiu alături de ŞPA Târgu-Jiu, Palatul Copiilor din municipiu au stabilit şi anul acesta câştigătorii lui „Brâncuşi, etern model”.
Pe locul I, la pictură s-a situat Oana Piscureanu, pe locul al II-lea, Ana-Maria Niţă, iar pe locul al III-lea Adela Ionescu. S-a oferit menţiune la pictură Denisei Pasere şi Alexandrei Pastica, în timp ce la alţi 6 elevi li s-a oferit diplomă de participare. La sculptură, locul I, i-a revenit lui Cristian Glăvan, locul II lui Mihai Posdărescu, iar locul al III-lea lui Marius Burlan.
DSC_0004Liliana Luca, şefa organizaţiei de Femei a PSD Târgu-Jiu s-a implicat direct în organizarea manifestării „Brâncuşi, etern model”, promiţând că şi anul viitor elevii deosebiţi ai municipiului vor fi premiaţi. La rândul său, Viorel Gârbaciu i-a felicitat şi le-a urat succes concurenţilor de la evenimentul de joi subliniind că manifestarea “Brâncuşi, etern model” este realizată „cu sufletul”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here