Premierul vine în “Gorjul” lui Blaga

106

IMG_1350Primul ministru, Emil Boc, va sosi la Târgu-Jiu miercurea viitoare, după Paşte. Şeful de campanie al premierului, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a confirmat faptul că pe 27 aprilie, Boc împreună cu echipa sa de susţinători va veni la Gorj să-şi prezinte moţiunea.

„Privind spre viitor”, „O Românie Dreaptă, o Românie Europeană”, Echipa dreptei pentru România puternică”. Trei moţiuni şi un singur partid, cel al democrat-liberalilor. Trei candidaţi care se bat pentru a ajunge în fruntea partidului. Pe rând, moţiunea aparţine lui Theodor Paleologu, Vasile Blaga şi Emil Boc. Două dintre ele au fost deja prezentate delegaţilor de la Gorj, ultima, cea a lui Boc, intitulată „Echipa dreptei pentru România puternică”, va fi lansată şi la Gorj imediat după Paşte.

Şeful de campanie al premierului Emil Boc pentru şefia partidului, Gheorghe Falcă, a confirmat pentru această dată prezenţa premierului la Gorj: “La Gorj vom ajunge miercuri, 27 aprilie. De acolo nu vom pleca mai departe, vom rămâne până a doua zi”, a precizat primarul Aradului.

Gorjul votează cu Blaga!

În majoritatea lor, delegaţii de la organizaţia judeţeană a PD-L Gorj îl vor susţine pentru şefia formaţiunii politice respective pe secretarul general, Vasile Blaga. Cel puţin, preşedintele PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, a comunicat public că-l susţine pe Blaga la preşedinţia partidului. Cu toate acestea, în organizaţia de la Gorj există susţinători şi ai lui Boc, în special tinerii. După votul de la Bucureşti, probabil că harta la Gorj a candidaţilor va arăta jumătate pentru Boc, iar cealaltă pentru Blaga.

Primul care a venit în Gorj a fost candidatul Theodor Paleologu, prezentându-şi moţiunea “Privind spre viitor”. Despre ea, fostul ministru al Culturii a declarat că este o moţiune simplă, austeră, “e un fel de canon de post, o moţiune aproape călugărească”.

A urmat apoi Vasile Blaga care, după prezentarea moţiunii „O Românie Dreaptă, o Românie Europeană”, s-a arătat încrezător în şansele la şefia PD-L.

Amendă pentru Paleologu, pantaloni rupţi pentru Boureanu…Ce urmează?

Primii doi candidaţi la şefia PD-L care au venit în Gorj, Theodor Paleologu şi Vasile Blaga s-au “remarcat” în judeţ prin diverse incidente petrecute oamenilor din “staff” sau care-i însoţeau.

Şoferul deputatului Theodor Paleologu a fost amendat de poliţiştii Serviciului Rutieră Gorj, la intrarea în Târgu-Jiu, pentru că a depăşit viteza legală de circulaţie.

La câteva zile apoi, deputatul Cristian Boureanu, care-l însoţea pe secretarul general Vasile Blaga, şi-a rupt hainele de pe el, defilând în faţa presei cu o gaură în pantaloni.

În aceste condiţii, ne întrebăm ce va urma miercuri 27 aprilie, când Emil Boc va veni la Gorj?

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here