Prefectul Rujan asigură semnarea actelor urgente ale instituției, în următoarele trei zile!

1308

DSP Gorj le-a făcut o recomandare prefectului și subprefecților să se izoleze la domiciliu, după ce șeful de la Legalitate a fost depistat cu coronavirus, lucru acceptat de cei trei. Rămânerea conducerii Prefecturii acasă nu a fost făcută însă sub acoperirea unui concediu medical.

De altfel, prefectul Rujan, în situații de urgență maximă, a anunțat că va semna documentele care se impun. Cristinel Rujan a dat asigurări, de asemenea, pentru Gorjeanul, că activitatea la Prefectura Gorj nu este astfel paralizată, în ciuda celor 23 de salariați cărora li s-a recomandat repaus la domiciliu.

Rujan rămâne astfel la conducerea Prefecturii Gorj încă trei zile, acesta dându-și, zilele trecute, demisia din funcție, în urmă presiunilor guvernamentale simțite în ultimul timp. A rămas la conducere pe perioada de preaviz care se finalizează pe 15 iulie.

În ce privește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, funcția de președinte al acestui organism va fi preluată de către președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here