Prefectul de Gorj şi edilul interimar au votat pentru continuitate!

317

La alegerile locale parţiale de ieri, 11 iunie, candidaţii şi membri marcanţi ai administraţiei judeţene s-au prezentat pentru exercitarea dreptului electoral încă de la primele ore ale dimineţii. Atât primarul interimar şi candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, cât şi prefectul judeţului Gorj au votat pentru continuitate.

Primarul interimar şi candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a votat, duminică dimineaţă, la secţia amenajată în incinta Şcolii Generale “Alexandru Ştefulescu” din oraş. Acesta a venit la vot alături de soţia sa, şi fiind însoţit de fostul primar Florin Cârciumaru şi de o parte din echipa PSD Gorj. La ieşirea de la vot, Aurel Popescu a declarat că a votat pentru continuitate şi pentru Târgu-Jiu. “Am votat bineînţeles pentru Târgu-Jiu, am votat pentru continuitate, am votat pentru a avea posibilitatea să continuăm investiţiile pe care le-am început, pentru a pune în operă noi proiecte pentru municipiul Târgu-Jiu pentru că îmi doresc şi eu ca şi echipa pe care o am în spate, un oraş modern, un oraş european. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a declarat Popescu după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Vot pentru linişte!
Şi Ciprian Florescu, prefectul judeţului Gorj, a venit la vot alături de soţia sa, soţii Florescu exercitându-şi dreptul de vot la secţia amenajată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Prefectul a votat pentru linişte şi continuarea proiectelor. “Am votat pentru linişte, pentru continuarea investiţiilor, pentru continuarea progresului în comunitate şi îmi doresc din suflet ca și cel ce va ieşi primar după acest tur de scrutin să continue proiectele demarate, să implementeze altele noi şi să vorbim în scurt timp despre o reşedinţă de judeţ modernă, europeană, aşa cum ne-am dorit cu toţii şi cum a început să se formeze de-a lungul timpului. Astăzi (n.r. ieri), întâi de toate trebuie să ajung la câteva manifestări în judeţ. În locul meu, rămâne la comandă subprefectul până mă voi întoarce, iar în momentul în care mă voi întoarce vom sta cu ochii pe procesul electoral, vom monitoriza tot ceea ce se întâmplă şi să sperăm că nu vor fi incidente majore. Suntem pregătiţi să intervenim şi noi şi toate structurile implicate în procesul electoral în aşa fel încât la finalul zilei de vot să ştim că lucrurile au decurs firesc, normal, natural şi de bun simţ”, a precizat prefectul Ciprian Florescu.

Romanescu a votat pentru viitor!
Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, duminică, la ieşirea din secţie, că le transmite locuitorilor oraşului că, după 17 ani de administraţie PSD, au şansa să facă o schimbare reală, el afirmând că a votat “pentru viitorul copiilor şi al părinţilor noştri”. “Am votat pentru schimbare, vreau să le transmit târgujienilor că după 17 ani au o şansă să facă o schimbare reală, am votat pentru viitorul copiilor noştri, pentru viitorul părinţilor noştri, pentru liniştea bunicilor noştri”, a spus Marcel Romanescu.
Din decembrie 2016, după plecarea lui Florin Cârciumaru în Parlamentul României, funcţia de primar interimar a fost ocupată de Aurel Popescu. Ca şi contracandidaţi în cursa pentru fotoliul de edil al municipiului Târgu-Jiu au mai intrat: Marcel Romanescu (PNL), Eduard Lădaru (ALDE), Gheorghe Caralicea – independent, Radu Miruţă (USR), Daniela Grădinaru (PMP) şi Viorel Salvador Caragea – independent. La nivelul municipiului Târgu-Jiu, pentru scrutinul electoral din 11 iunie au fost amenajate 56 de secţii de votare.
Izabella Molnar
A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here