Prea beat ca să mai şi fure din bijuteria în care a intrat

401

bijuteriiUn tânăr din Crasna a spart o bijuterie din centrul oraşului Târgu-Jiu, dar a fost atât de băut încât nu a putut nici măcar să fugă atunci când au intrat peste el angajaţii firmei de pază.

Stelian Mitoaica are 20 de ani şi vineri noaptea a reuşit să deschidă fără prea mare greutate uşa de acces a bijuteriei situate în zona centrală a oraşului. El nu a putut să fure nimic întrucât era şi foarte băut, iar bijuteriile erau în spatele unui geam antiglonţ. Bijuteria era dotată cu camere de supraveghere şi sistem de alarmare, fapt care le-a permis agenţilor firmei de pază să ajungă foarte repede la faţa locului, prinzându-l în flagrant pe spărgător, acesta neopunând rezistenţă.

Mai multe echipaje de Poliţie, inclusiv conducerea Inspectoratului Judeţean, au sosit în minutele următoare la faţa locului. Oamenii legii au trebuit să aştepte însă apoi vreo 12 ore până când tânărul intrat în bijuterie şi-a revenit din starea de beţie. Acesta şi-a recunoscut faptele doar după ce a văzut imaginile video de la camerele de supraveghere, care îl arătau plimbându-se prin bijuterie. El este anchetat acum în stare de libertate pentru tentativă de furt şi distrugere, cele mai multe explicaţii având să le dea nu în faţa poliţiştilor, ci a părinţilor săi.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here