Post vacant la Primăria Bolboşi

533

Primăria comunei Bolboși organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior, treapta de salarizare 1, la Compartimentul Agricol. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă , Facultatea de Agronomie, specializarea Agricultură; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani.
Proba scrisă a examenului a fost stabilită a se desfăşura pe 25 mai, de la ora 10.00, în timp ce interviurile vor fi susţinute pe 27 mai, de la aceeaşi oră.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here