Popeangă și Andrei au semnat adeziunile la MP

294

La finalul săptămânii trecute, fostul subprefect al Capitalei, Liviu Andrei, şi deputatul Vasile Popeangă, fost PSD, s-au înscris în Mişcarea Populară. Alături de cei doi, a semnat adeziune la MP Gorj şi George Ioana, un fost ofiţer din cadrul SRI şi fost director adjunct al ROMARM, care este candidatul formaţiunii politice pentru funcţia de primar al comunei Negomir.

“Domnul Liviu Andrei, domnul Ioana şi domnul deputat Vasile Popeangă sunt, începând de astăzi (nr. vineri), membri cu drepturi depline ai formaţiunii Mişcarea Populară, oameni de care noi avem foarte multă nevoie”, a anunțat, vineri, Nicolae Daviţoiu, menționând că se bazează pe experienţa respectivilor în alegerile anterioare.

Popeangă vrea doar consilier județean
Deputatul Vasile Popeangă a afirmat că a demisionat din PSD pentru că, la nivel central, social-democraţii nu au luat atitudine cu privire la mutarea sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Bucureşti. Totodată, Popeangă a anunţat că nu mai candidează pentru un mandat de parlamentar, fiind interesat de o funcţie de consilier judeţean. “Motivul principal este faptul că, la nivel central, PSD şi PNL nu au luat nicio atitudine vizavi de mutarea sediului CEO. Pe mine mă revoltă acest lucru, pentru că în condiţiile în care nu ai o atitudine politică sigur că ministrul poate să facă ce vrea. Singura formaţiune care a luat atitudine la nivel de centru prin vicepreşedintele Cristescu este Mişcarea Populară. Restul sunt poveşti. Având în vedere că Mişcarea Populară este un partid nou în care vin foarte mulţi tineri, vreau să împărtăşesc din experienţa mea politică, vreau să anunţ că nu voi candida pentru Parlamentul României, vreau să candidez pe o listă de consilieri judeţeni”, a precizat Popeangă.

Andrei s-a regăsit la MP
Liviu Andrei, fost subprefect al Capitalei şi fost prefect al judeţului Gorj, a precizat că a decis să se înscrie în MP pentru că este “partidul în care se regăseşte”. “Am venit în Mişcarea Populară pentru că aici mă regăsesc, pentru că a lucra cu Traian Băsescu este o onoare deosebită pentru mine. (…) Invitaţia de a candida mă onorează, mă regăsesc alături de colegii mei, ţinând cont de faptul că vin în Gorj după o perioadă destul de lungă, vin cu drag, simt că pot să fac treabă”, a declarat Liviu Andrei.
Andrei va conduce lista MP la Consiliul Județean Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here