Popeangă nu îngroapă securea războiului: “Dacă eram în locul lui Ciurel mi-aş fi dat demisia”

331

Conflictul deschis dintre deputatul PSD, Vasile Popeangă, şi managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, s-a acutizat, cei doi, foşti colegi de partid, mai transmiţându-şi replici acide doar prin intermediul presei. Popeangă, vorbit de rău de către Ciurel săptămâna trecută la un post local de televiziune, a avut grijă, vineri, să-i dea replica, chiar în sediul PSD Gorj, spunându-i lui Ciurel că dacă ar fi fost în locul managerului, hulit de mii de mineri, şi-ar fi dat de mult demisia.

Popeangă este unul dintre tot mai mulţii pesedişti gorjeni care nu îşi mai abţin criticile când e vorba despre declinul Complexului Energetic Oltenia. Deputatul nu s-a ferit astfel, chiar vineri, să-i transmită lui Ciurel că dacă era în locul lui ar fi demisionat, dar şi că situaţia nu convine cu siguranţă premierului, criticat chiar la el în Colegiul VI din cauza managementului de la CEO. Popeangă crede că premierul nu ar fi străin de imaginea proastă care îi este creată la nivel judeţean din cauza managementului CEO, motiv pentru care ar fi trimis Corpul de Control al Ministerului Energiei să-l verifice pe Ciurel. Popeangă chiar le indivă verificatorilor să controleze nu numai contractul cu sârbii, ci şi contractul managerial al lui Ciurel, asta deoarece şeful CEO, cu siguranţă, nu şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă. “Ştiţi ce este trist, Gorjul nu are alternative acum(..). Eu sunt revoltat când văd acum un individ cu funcţie în Complexul Energetic Oltenia, care nu a vrut să se bată să facem Electra. Voi ştiţi ce ar fi însemnat Electra pentru Gorj? Un judeţ salvat, cu alternative, cu parteneriate publice private, o entitate cu bonitate care poate să ia de la orice bancă din lume un miliard şi jumătate de euro împrumut.. Dar nu s-a vrut, şi o să vă spun o dată mai mult pentru că nu am ce să pierd..”, a spus parlamentarul Popeangă, subliniind că nu s-a dorit Electra pentru că unii nu îşi mai puteau face interesele.
Popeangă a luat apărarea salariatelor CEO, care discriminate fiind de managerul companiei, nu au primit primă de 8 Martie, pentru că nu fac parte din sindicatele agreate de Ciurel. “Ziua de 8 Martie este una festivă, ori vrei să-ţi respecţi şi omagiezi femeile din Complex ori nu vrei. Eu niciodată nu aş putea să respect aceste chestiuni”, a conchis Popeangă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here