Polițistul Pasăre, dornic de aventuri extraconjugale

311

Rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în cazul agentului Nicu Pasăre, fost șef de post la Poliția Urdari, arată că acesta profita de funcția pe care o ocupa pentru a obține favoruri sexuale de la diverse femei din localitate. Femeia care l-a denunțat pe Pasăre, acesta fiind reținut și plasat în arest la domiciliu până de curând, nu este singura „victimă” a acestuia, ea refuzând să întrețină relații intime cu polițistul chiar în sediul Postului de Poliție, deși îi fusese făcută promisiunea că va fi scăpată de un dosar penal deschis pe numele ei.
O angajată a unei firme de pază a trecut și ea prin clipe de groază după ce l-a refuzat pe agentul Pasăre, acesta ajungând să o urmărească pe femeie pentru a vedea când lucrează în ture de noapte, în speranța că va putea profita de ea.
În cadrul anchetei efectuate de procurori, salariata respectivă a menționat chiar că ajunsese să se teamă mai mult de polițistul Pasăre decât de hoții de cărbune, fiindu-i teamă că omul legii ar putea să profite de ea fără ca ulterior agentul să mai fie tras la răspundere pentru faptele sale.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here