Poliţiştii TF au efectuat razii în colaborare cu ITM Gorj

455
Poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Feroviare, în colaborare cu câţiva poliţişti comunitari şi cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj au efectuat mai multe razii pe trenurile de călători, dar şi în staţiile CFR.

Astfel, au fost patrulate 19 trenuri personale şi accelerate, 17 staţii, fiind depistaţi 28 de călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 148,5 lei.

De altfel, un minor din comuna Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost internat în Centrul pentru Protecţia Copilului Gorj. Acesta a fost găsit nesupravegheat în Complexul Staţiei CF Târgu-Jiu, şi, până acum nu a putut să fie încredinţat părinţilor sau tutorilor. Un alt hunedorean, însă în vârstă de 31 de ani, a fost amendat de către poliţişti pentru faptul că a apelat în mod repetat la mila cetăţenilor. Deoarece Adonis T. nu făcea acest lucru pentru prima dată, s-a dispus întocmirea de acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de cerşetorie. Acum, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la trei ani.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here