Peste jumătate din Colegiu 3, parcurs de viitorul deputat Iriza

306

Candidatul USL pe Colegiul 3 de Deputaţi, Scarlat Iriza, s-a alăturat astăzi cetăţenilor din comuna Căpreni, cu care a avut discuţii în continuarea turului său electoral. Iriza a fost însoţit în localitate de staff-ul său de campanie dar şi de cel al candidatului USL, Toni Greblă.

Alături de senator, dar şi de primarul, Emil Cătănoiu, şi viceprimarul din Căpreni, grupul numeros a vizitat investiţia cea mai importantă din localitate, adică staţia de prelucrare a gazelor realizată de austriecii de al OMV. Comuna a fost parcursă de la un capăt la altul de cei doi candidaţi, urmând ca vineri, Iriza să fie prezent în Sterpoaia iar duminică în târgul de la Ţânţăreni.

Cartierul Meteor, destinaţie electorală a senatorului USL
Pe lângă deplasarea de la Căpreni, după-amiază, la invitația liderilor rromilor din cartierele Meteor și Luncilor candidatul USL la Senat pentru Colegiul II a vizitat din nou aceste zone. Toni Greblă a fost primul prefect care le-a dat titluri de proprietate rromilor din cartierul Obreja atunci când au început să își construiască locuințe. Vineri, împreună cu echipa de campanie senatorul Toni Greblă va merge în localitățile Berlești, Bustuchin și Roșia de Amaradia.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here