Pesediştii din Târgu-Jiu au împărţit cadouri dulci şi felicitări în municipiu

374

Organizația Partidului Social Democrat Târgu-Jiu a demarat o serie de acțiuni în Săptămâna Mare, eveniment prin care s-a adus mai aproape spiritul Sărbătorilor Pascale. Ultima, dintr-un lung șir, a avut loc, joi, când PSD Târgu-Jiu împreună cu tinerii social democrați au oferit un cadou dulce și o felicitare tuturor celor întâlniți în cale.

PSD3Mesagerii iepurașului au ajuns în centrul Municipiului Târgu-Jiu, dar și în mai multe cartiere ale orașului pentru a se întâlni cu cetățenii și a le ura toate gândurile bune cu ocazia Învierii Domnului.

PSD 4“Este o sărbătoare importantă pentru toți creștini-ortodocșii, iar astfel de momente nu pot trece fără ca noi, PSD Târgu-Jiu, să le marcăm. Prin tot ceea ce facem încercăm să fim alături de cetățenii orașului în care trăim, cu atât mai mult în pragul Sfintelor Sărbători de Paște. În fiecare an, ieșim în stradă pentru a le oferi o mică atenție, în semn de respect. Le doresc din tot sufletul «Paște fericit și îmbelșugat»”, a declarat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu.
A.S.

PSD 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here