Pentru dosarul cu licitația de la CEO / Boștină și Gruia Stoica fac muncă în folosul comunității

341

Avocatul Doru Boştină, condamnat la un an cu suspendare în dosarul “Mită la CFR Marfă”, şi afaceristul Gruia Stoica vor presta muncă în folosul comunității. Avocatul va merge la Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare, o entitate privată cu sediul în municipiul Bucureşti, după ce acestuia i se stabilise, de către instanță, să presteze la Agenția Națională Antidrog – Centrul Asistență Integrată în Adicții “Obregia”, centre scoase din funcțiune. Gruia Stoica are și el stabilite alte două instituții unde va presta, ca urmare a recentei sale condamnări.

“Admite contestaţiile la executare formulate de Serviciul de Probaţiune Bucureşti şi Serviciul de Probaţiune Ilfov (…) Dispune înlocuirea entităţilor la care condamnatul Boştină Doru Cătălin va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii şi completează obligaţiile privind pe condamnatul Stoica Gruia. Condamnatul Boştină Doru Cătălin va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în una din următoarele entităţi: -Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare (entitate privată cu sediul în municipiul Bucureşti) sau -Administraţia Domeniului Public Bucureşti – Sector 1 (entitate publică) cu sediul în municipiul Bucureşti”, se arată în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 25 aprilie.
Gruia Stoica, condamnat la doi ani şi şase luni cu suspendare, va urma să presteze muncă în folosul comunităţii la “Direcția de Asistență Educațională” sau la “Societatea Medicală Sfânta Cuvioasa Paraschiva”.
Acesta a fost acuzat că i-ar fi dat avocatului Doru Boștină trei milioane euro, pentru a afla prețul cerut de CFR Marfă la licitația pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia (CEO), la care participa şi firma acestuia, GFR.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here