Pedelista Bîcă, în convalescenţă şi cu maşina făcută acordeon

240

Monica Delia Bîcă, decan al Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, totodată preşedinte al echipei de handbal feminin ACSU a instituţiei de învăţământ superior, a fost protagonista unui accident rutier petrecut pe raza localităţii Bâlteni. Accidentul a avut loc luni, în acesta fiind implicate trei maşini, Bîcă fiind unul dintre şoferii prinşi în coliziune. Pedelista avută la un moment dat în vedere chiar pentru o candidatură la scaunul de primar al municipiului este acum acasă, în repaus, după ce a suferit contuzii la picioare şi coaste, ea refuzând spitalizarea.

În accidentul de luni au fost implicate trei maşini, Bîcă aflându-se la volanul autoturismului său personal un Daewoo Tacuma, din 2005. Vina accidentului, se pare că aparţine unui alt conducător auto care ar fi întors autoturismul pe linie continuă, moment în care a avut loc ciocnirea cu maşina care venea din sens opus. În urma accidentului, şoferiţa Bîcă a suferit lovituri la picioare şi coaste, fiind dusă la spital. Acesta a refuzat însă spitalizarea preferând să se îngrijească al domiciliu.
Norocul acesteia au fost airbagurile care s-au declanşat toate în urma impactului. Bîcă încearcă la domiciliu să îşi revină în urma accidentului de luni, intrând, cel mai probabil, în concediu medical. Echipa de handbal ACSU “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, va trebui să se descurce pentru o perioadă fără preşedinta acesteia.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here