Pănescu, o nouă dispută cu edilii din Novaci

405

Șeful asociației concesionarilor și cabanierilor din Rânca nu vede cu ochi buni implicarea financiară a Consiliului Local Novaci și a Primăriei din localitate în finanțarea raliului, ce a avut loc, săptămâna trecută, pe drumul de acces spre stațiune. Constantin Pănescu le-a cerut oficial reprezentanților administrației locale să chibzuiască mai bine în privința destinației pe care ar urma să o dea banilor. El crede că cei circa 30.000 de lei, ce ar urma să fie alocați de la bugetul local pentru decontarea unei părți din cheltuielile prilejuite de competiția automobilistică, ar putea fi folosiți într-un mod mult mai util.
“Avem atâtea drumuri neasfaltate în Rânca încât și dacă s-ar băga numai niște piatră pe ele și tot ar fi un câștig pentru cei care au concesionat terenuri aici pentru a-și construi o cabană sau pensiune. Stăm cu capace din lemn la unele guri de canal și nimeni nu face nimic pentru a remedia situația, dar se dau banii pe raliuri. Nu cred că Rânca are un mare avantaj din toată treaba asta pentru că vă dau un exemplu. A venit domnul acela de la televiziune, Dani Oțil, care a mers și el un pic cu mașina și s-a dus în șanț. Nu a vorbit o clipă în emisiunile lui despre Rânca. Nici măcar nu a pronunțat acest cuvânt. Și atunci, pentru ce să fie cheltuiți banii strânși din taxele și impozitele plătite de noi pentru așa ceva? Mai bine facem condiții mai bune pentru turiști și atunci lumea va fi mult mai mulțumită. Nouă ne trebuie aici o ambulanță, o mașină de pompieri, avem alte priorități care presupun fonduri de la bugetul local, dar pe care nu le rezolvă nimeni. În schimb, folosim banii la raliuri, ceea ce nu mi se pare tocmai corect”, e de părere Pănescu.
Gelu Ionescu

3 COMENTARII

 1. Nu ai dreptate d-le Alexandru pentru ca aceasta etapa pute sa aiba loc la sfarsitul lunii mai sau inceputul lui iunie nu cand circula sute de masinii pe Transalpina si stau oamenii cu ziua in masinii.
  Totodata celor din Ranca le-au afectat si afacerile pentru ca nu au fost multii participantii sa acopere pierderile tuturor din Ranca deoarece aproape 100 de participantii la raliu nu au ocupat mai mult de 2 pensiuni sau un hotel, asa ca ….si nici spre exemplu Dani nu a pronuntat o data cuvantul Ranca la emisiunea lui. Asa ca 100 de milioane primaria Baia plus 110 milioane primaria Novaci carau 10-15 tracare de piatra ca nu pot nici propietarii sa ajunga la cabane dar turistii.
  Si la urma urmei daca nu se mai tinea etapa nu era sfarsitul lumii, dar sutele de milioane la buget se fac cu greu. V a rog sa nu mai comentatii daca nu stiti lipsurile si neajunsurile din Ranca asa cum le stiu cei din zona.

 2. Panescule , tie i ti mai trebuie si putina minte . In afara de a cere toata ziua ca milogul pomeni de la Stat pentru mizeriile voastre de ,, case de vacanta ,, mizerabile si insalubre din Ranca mai bine ai organiza o actiune de ecologizare cu fortele voastre proprii ,ale poluatorilor din Ranca , sa curatati milioanele de pet uri si pungi de plastic imprastiate pe sute de hectare de paduri si pasuni in jurul caricaturii de ,, statiuni ,, . Ranca este o zona mirifica , pacat insa ca este locuita de Panescu si alti papagali ca el .

 3. Domnule Rancan care ar trebui sa iti dai numele nu sa fi doar un tastaturist, uite cum trateaza alte zone aceste etape de CNVC…

  Primaria Sinaia:
  “Ne pregătim intens pentru Trofeul Sinaia, evenimentul care aliniază din nou orașul nostru la startul competiţiilor automobilistice. Avem un traseu spectaculos și solicitant, însă o cursă reușită impune ca acesta să fie amenajat, securizat, cu informarea prealabilă a locuitorilor și turiștilor. Totodată așteptăm prezența unui număr cât mai mare de spectatori civilizaţi. În acest sens, organizatorii au depus toate eforturile ca ediția din acest an, asemenea precedentelor, să fie una reușită. Bineînțeles, nu vor lipsi adrenalina, fair-play-ul și foarte mulți cai putere. Piloții vor tura din nou motoarele oferind spectacol incendiar fanilor prezenți. Vă așteptăm cu mult entuziasm alături de noi, în acest week-end, să ne bucurăm de o competiție devenită tradiție!”

  Aici oare de ce nu se plange lumea ca Sinaia este blocata cateva zile cu pregatirea traseului, parcul service si nu in ultimul rand cele 2 zile de concurs. Cei din Ranca de ce nu stiu decat sa strice ce alte persoane cu greu reusesc sa faca?

  https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13769637_1312382308790886_1937692775639819308_n.jpg?oh=6f4f50ae25d20670e90ac2c8a46e7ce6&oe=581E2FA0

  https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13697055_1312382352124215_2004506816241773261_n.jpg?oh=72e1f91b9359612d05154c888c202458&oe=57EA616D

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here