Olimpicii din Gorj, premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean

193

27 de elevi din judeţul Gorj vor fi premiaţi vineri de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj. Este vorba de acei elevi care au reprezentat cu succes judeţul nostru la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, reuşind să obţină premii sau menţiuni.

Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează vineri o festivitate de premiere a olimpicilor gorjeni şi dascălilor care se vor pensiona începând cu data de 1 septembrie 2013. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” şi va fi urmat de o petrecere dedicată dascălilor gorjeni. „Săptămâna aceasta va avea loc festivitatea de premiere a olimpicilor din judeţul Gorj; avem 27 de tineri foarte buni care au obţinut locurile I, II, III sau menţiuni la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Tot vineri îi vom premia şi colegii noştri care pun creta în cui, cum se spune, începând cu 1 septembrie. Ne vom întâlni cu dânşii şi le vom mulţumi pentru activitatea pe care au depus-o în învăţământ de-a lungul celor 35-30 de ani. Sperăm ca vineri seara să ne întâlnim câţi mai mulţi profesori din Gorj şi să serbăm Ziua Învăţătorului, Ziua Dascălului, într-un restaurant din Târgu-Jiu. Eu îmi doresc să participe câţi mai mulţi dintre colegii noştri pentru că din 2003, dacă nu mă înşeală memoria, nu a mai fost organizată o asemenea activitate la care să participe profesori şi învăţători din tot judeţul”, a declarat inspectorul şcolar general Ion Işfan.

Săptămâna dascălilor gorjeni
În cursul acestei săptămâni, dascălii gorjeni au participat la mai multe activităţi sportive, culturale şi ştiinţifice, organizate cu ocazia încheierii anului şcolar. Marţi şi miercuri, de exemplu, echipe de profesori au participat la mai multe competiţii sportive organizate la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu: fotbal pe teren mic, tenis cu piciorul, volei mixt, tenis de masă. Tot miercuri s-a desfăşurat şi un simpozion la care au participat mai mulţi profesori de fizică şi chimie din judeţ.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here