Olimpiade amânate din cauza gerului

366

Din cauza vremii geroase din ultima perioada, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a decis să modifice calendarul de desfășurare a unor olimpiade ce urmau să se desfășoare în perioada următoare.

Una dintre competițiile a căror calendar a fost modificat este Olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață”. Etapa județeană ar fi trebuit să se desfășoare în cursul zilei de 14 ianuarie, la Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, însă din cauza vremii, reprezentanții IȘJ Gorj au decis amânarea acesteia pentru data de 28 ianuarie. Reamintim că, la această etapă a olimpiadei vor participa doar elevii care au media 10 la disciplina limba şi literatura română. Etapa județeană a Olimpiadei de Lingvistică se va desfășura tot în data de 21 ianuarie, la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu.
În cazul acestei olimpiade, condiţia pentru participanţi este să aibă media 10 la disciplina Limba şi literatura română şi o medie nu mai mică decât 9 la Matematică. O altă competiție al cărei calendar a fost modificat este Olimpiada de Limba și literatura română. Mai exact, etapa locală a acestei olimpiade, programată inițial în data de 28 ianuarie, se va desfășura în data de 29 ianuarie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here