Noi săli de clasă la CNTV

294

Consilierii locali din Târgu-Jiu au aprobat, ieri, alocarea sumei de 100.000 de lei Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” din municipiu, pentru reamenajarea parţială a căminului şcolar ca spaţii de clasă şi grupuri sanitare.

Începând cu anul şcolar 2015 – 2016, grădiniţa care funcţiona în incinta Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” a fost transferată în cadrul Consorţiului Central la Grădiniţa „Vis de copil”. Spaţiul rămas se doreşte acum a fi reamenajat, în vederea transformării în săli de clasă, necesare pentru învăţământul primar din cadrul unităţii de învăţământ.
Costurile acestei reamenajări sunt estimate la suma de 200.000 de lei. Jumătate din această sumă va veni de la bugetul local.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here