Noi angajări la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

376

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu au mai scos la concurs două posturi vacante. Este vorba despre un post de kinetoterapeut debutant și unul de asistent medical debutant la Compartimentul de Recuperare Medicală Neurologică din cadrul Secţiei Neurologie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 3 februarie.

Gorjenii, care doresc să participe la concursul organizat de SJU Târgu-Jiu pentru ocuparea postului vacant de kinetoterapeut la Compartimentul de Recuperare Medicală Neurologică din cadrul Secţiei Neurologie trebuie să îndeplinească o serie de condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale: diplomă de licenţă eliberată de o instituţie de învăţământ superior acreditată sau autorizată provizoriu din România în următoarele specializări: kinetoterapie, cu durată de studii de 4 ani; educaţie fizică şi sport, specializarea kinetoterapie şi motricitate specială, cu durată de studii de 3 ani; kinetoterapie, cu durată de studii de 3 ani.
Concursul pentru ocuparea acestui post se va organiza conform calendarului următor: 03 februarie 2017, termenul limită de depunere a dosarelor; 09 februarie 2017, ora 09.00: proba scrisă – test grilă; 14 februarie 2017, ora 09.00: interviul.

Condiții pentru postul de asistent medical debutant
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant la Compartiment de Recuperare, Medicală Neurologică din cadrul Secţiei Neurologie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licenţă în specialitate / diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate / diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare /diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii numai în specialitatea balneofizioterapie masaj.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 februarie 2017, termenul limită de depunere a dosarelor; 10 februarie 2017, ora 09.00: proba scrisă – test grilă; 15 februarie 2017, ora 09.00: interviul.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a spitalului. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0253237803 int. 307, sau la Serviciul R.U.O.N.S./ Compartiment Juridic, situat la etajul II – Ambulatoriul integrat, situat în clădirea centrală a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, din strada Progresului, nr. 18, jud. Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here