Mondialismul un vis părtinitor

497

Cât de actuale sunt vorbele marelui istoric..
Pentru că, iată, în vălmăşagul noilor evenimente, petrecute în ultimii 70 de ani trecuți de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, ţările învingătoare şi-au împărţit GLOBUL după bunul lor plac…
Nici nu se terminase războiul cu Japonia, că USA, folosind în Hiroshima prima bombă atomică, a continuat războiul cald cu RĂZBOIUL RECE, (Japonia a capitulat la 2 septembrie1945).
Iar după, încheierea celui de-al Doilea Război Mondial (54.800.000 de militari şi civili au pierit – sovieticii au pierdut 25 de milioane, chinezii 7.880.000, iar polonezii 22,2/100=6.028.000 din 27.007.000 locuitori). Europenii s-au grăbit să găsească o soluţie pentru a putea exploata în continuare ţările est-europene, sub masca înlăturării pericolului unui nou conflict franco-german, norii păcatului întunecă Europa, în special asupra Germaniei care niciodată n-a renunțat la ideile hegemonice, ci le-a îmbrăcat în haina pacifistă a Uniunii Europene, pentru a nu mai exista războaie pe continent.
S-a bătut atâta monedă pe PUPĂCIUNEA FRANCO – GERMANĂ (şi pe motivul Alsacia – Lorena), infuzând la europeni ideea, că războiul va rămâne…o poveste!
Se cunosc poveştile de formarea Cartelului Cărbunelui şi Oţelului, iar la 25 martie 1957 se semnează Tratatul de la Roma, cu 12 părinţi fondatori. Primul preşedinte al Comisiei Europene a fost Walter Hallstein (care în1938 negocia tot la Roma cu regimul Mussolini viitorul Europei postbelice, unde Germania – sperau ei va fi învingătoare şi confundată cu Europa. Şi a decretat – Comisia Europeană are puteri depline și nelimitate, pentru aceste decizii ale arhitecturii comunităţii europene (în 1939). Deci, UE a avut ca scop subjugarea economică a Continentului.
Şi au început-o, cerând pentru noile ţări est-europene condiţii colonialiste. Să intre la PIELEA GOALĂ! Să slăbească ţările est-europene prin dezagregarea Europei. Şi le-a reuşit.Clinton cu Germania au desființat Iugoslavia, creând cazul KOSOVO, călcând în picioare Tratatul de la Rambouillet, (şi că veni vorba de C linton, care făcea sex în biroul oval, cum a fost sancționat? Vedeţi ofensiva împotriva primarului de la Iași…) S-a desfiinţat şi eroica Cehoslovacie. Coana Europă a pus pe fugă popoarele subjugându-le economic, furând CREIERELE estice (cum au făcut americanii şi ruşii după război cu savanţi nemţi). România s-a depopulat, s-a dezurbanizat, a ajuns colonel, unde ambasadorii vestici şi ai SUA, se amestecă brutal în treburile interne (*menţionez că ambasadorii sovietici nu mai îndrăzneau încă din vremea lui Gh. Dej, să-şi bage botul în ograda noastră. (Poate ăsta a fost unul din motivele uciderii lui Ceauşescu, care – rupt de realitate – în1989, mergea în Iran vrând să creeze o Bancă de Credit cu iranienii. Or ăsta este încă un motiv al înlăturării lui).
Şi observăm – cu durere că noul preşedinte în loc să apere avuția României, se supără pe Ponta (deşi nu-i spune direct) că a criticat oligarhii austrieci, că au bărbierit munţii ţării, precum capul lui KOJAK. Și îl critică și pentru vizita din Peninsula Arabică.
În timp ce cancelarul german, întreţine relaţii cu Rusia, cu China, noul Băsescu ar vrea să facem comerț numai cu ţările din Vestul Europei şi SUA…
PS: Întreb pentru a nu știu câta oară ce suntem noi REPUBLICĂ sau MONARHIE? Întrucât rămăşitele fostei monarhii au anunţat festivităţi pe 10 mai.
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here