Modrea i-a şterpelit lui Şerbu funcţia de preşedinte al PDL Turcineşti

250

Picture 010Ion Şerbu a intrat vineri în sediul PDL Gorj drept preşedinte al organizaţiei “portocalii” din Turcineşti şi a ieşit pe uşă simplu membru. Asta deoarece după o discuţie în trei avută cu Ion Ruşeţ şi cu “liberalul” Dumitru Modrea, viceprimarul a devenit noul preşedinte interimar al PDL Turcineşti, iar Şerbu a rămas fără funcţie.

Vineri la ora 17.00, reprezentanţii organizaţiei PDL Turcineşti au fost chemaţi la discuţii cu conducerea PDL Gorj, ca urmare a unor tensiuni apărute în filială, după negocierile purtate de liberalul Dumitru Modrea pentru candidatura sa la Primăria Turcineşti. Asta deoarece, după ce a bătut palma cu PDL-ul, Modrea a cerut mână liberă în PDL Turcineşti şi, se pare, chiar înlăturarea lui Ion Şerbu de la cârma organizaţiei. Acest lucru nu i-a convenit lui Şerbu, mai ales că acesta a sprijinit trecerea lui Modrea în PDL. Mai mult, Modrea a cerut ca el să realizeze lista de consilieri locali ai PDL Turcineşti pentru alegerile locale, fără Şerbu. La întâlnirea de vineri, Modrea a venit la o jumătate de oră distanţă de Şerbu, dovadă că cei doi nu formează o echipă. Întrebat ce se întâmplă în PDL Turcineşti şi cine va candida pentru primăria comunei, Ruşeţ a declarat, râzând, la intrarea în sediul PDL Gorj că “veţi vedea la momentul potrivit”.

Liberal, preşedinte la PDL

Cert este că la finalul şedinţei, Modrea a avut câştig de cauză în faţa lui Şerbu, după ce viceprimarul a promis marea cu sarea cu privire la fondurile pe care le va utiliza în campania electorală pentru alegerile locale. În aceste condiţii, Şerbu a rămas să se orienteze spre un alt partid politic, din arcul USL, vizând o potenţială trecere în PNL până la alegerile locale, acesta nedorind să îl sprijine pe Modrea în campanie electorală.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here