Minus un penal! – Gavrilescu şi-a reziliat adeziunea la PDL Gorj

115

deschidereFostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Gorj, Dan Gavrilescu, a pus punct ieri colaborării sale politice vechi cu Partidul Democrat-Liberal.

Posesor al unui dosar penal, Gavrilescu, a solicitat în scris organizaţiei PDL Gorj ca adeziunea sa să fie reziliată, politicianul preferând această metodă drastică deşi colegii săi, Cosmin Popescu şi Ionel Manţog, au ales-o pe cea a autosuspendării, chiar dacă a ultimului a fost doar verbală.

Politicianul Dan Gavrilescu, cunoscut mai mult pentru activitatea sa profitabilă în domeniul afacerilor bănoase cu bani publici, a ales ieri să părăsească de tot Partidul Democrat-Liberal. Decizia lui Gavrilescu nu a uimit, mai ales că, deja, “taurul de coarne” a fost luat de către deputatul Cosmin Popescu, care s-a autosuspendat primul printr-o cerere scrisă din partid, şi parţial de Ionel Manţog care s-a considerat public autosuspendat din PDL, pedelistul neavând însă curajul să îşi ducă gestul până la capăt. Existenţa cererii de reziliere a fost confirmată de reprezentanţii PDL Gorj.

Cerere scrisă şi termen în martie la proces

Obligat probabil şi de ultimele declaraţii făcute de liderii politici ai PDL, ultima declaraţie aparţinându-i chiar Sulfinei Barbu, Gavrilescu a luat hotărârea de a abandona singur cursa “portocalie” în care a intrat cu câţiva ani în urmă, cu siguranţă mult mai sărac decât în prezent. Astfel acesta s-a adresat organizaţiei PDL cu o cerere scrisă prin care cerea să îi fie reziliată adeziunea sa în partid. Acesta nu a mai aşteptat data de 5 martie sau alegerile din 19 martie pentru a se autosuspenda.

Gavrilescu care a avut un nou termen în procesul său de corupţie de la Tribunalul Sibiu la finalul săptămânii trecute nu şi-a rezolvat deloc problemele pe care le are în justiţie. Un nou termen în procesul lui Gavrilescu la Sibiu va avea loc pe 9 martie, instanţa solicitând, în continuare, audierea martorilor din dosar şi efectuarea expertizei părţilor.

Două rezilieri din PDL

Nu numai Gavrilescu a avut curaj să depună o cerere de reziliere a adeziunii sale din PDL Gorj, un gest similar fiind făcut şi de secretara lui Marcel Hoară. Aceasta, deşi are domiciliul în localitatea ilfoveană Tunari, şi-a depus şi ea o cerere similară la PDL Gorj prin care cerea acelaşi lucru ca şi Gavrilescu.

Până în prezent, trei membrii ai PDL Gorj au luat decizii clare în legătură cu apartenenţa lor la PDL.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here